Klant Contact Centrum: T 0032 784 82872  *  WhatsApp (gratis): +31 630582369

 • Regionale bijeenkomsten Welland België voor zorgprofessionals

  In de maanden januari, februari en maart 2023 organiseert Welland een 3-tal regionale bijeenkomsten in België exclusief voor zorgprofessionals in de stomazorg. Tijdens deze bijeenkomsten zal meer informatie gegeven worden over het bedrijf Welland, de verschillende producten en zullen diverse casuïstieken worden gepresenteerd.  

  Lees verder
 • Welland aanwezig op VLAS congres

  Op dinsdag 8 november aanstaande is het dan zover. Ook Welland zal aanwezig zijn op het VLAS congres. Deze dag staat voor ons volledig in het teken van kennismaken met Belgische stomaverpleegkundigen. Uiteraard zal de focus liggen op onze unieke materialen met Manuka honing.  

  Lees verder
 • Webinar over het thema "huid"

  In samenwerking met partner Welland Nederland organiseerde StomaConnect op 13 juni een webinar over de "huid". Verpleegkundig Consulent Nelleke van de Vliert gaf een interessante presentatie over de huid en welke invloed Manuka honing kan hebben op de huid rondom een stoma. 

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord - Irma Bakx

  Irma Bakx over het leven met een stoma en haar ervaringen met Aurum Plus

  “Ik ben Irma, 50 jaar en werkzaam als ambulanceverpleegkundige. Na jaren te hebben gespoeld via een Malone stoma is er bij mij recent een colostoma aangelegd. Hoewel ik erg moest wennen aan mijn stoma heb ik veel minder pijnklachten en vooral een deel van mijn vrijheid weer terug. Ik verliet het ziekenhuis met een 2-delig systeem, maar kreeg na een aantal dagen last van huidirritatie.  

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord

  Mevrouw H. V. uit T. heeft sinds mei 2020 een colostoma en is geopereerd in UZL:

  "Na gebruik van 1-delig Aurum Convex heb ik geen enkele lekkage meer gehad. De Manuka honing in de huidplaat zorgt er bovendien voor dat de huid in een uitstekende conditie is en blijft."

   

  Lees verder
 • Gebruiker aan het woord

  De heer R.V. uit Wilrijk, heeft sinds 10 jaar een colostoma:

  “Ik gebruikte al jaren 1-delige colostoma zakjes. Via Facebook kwam ik bij een bericht over toiletdoorspoelbare colostomazakjes, Aurum Xtra. Aangezien ik hier wel benieuwd naar was, besloot ik een proefpakket aan te vragen." 

  Lees verder
 • Wijziging terugbetaling stomamateriaal

  Op 1 april 2021 wijzigt de manier waarop stomamateriaal wordt vergoed. Het RIZIV stapt af van het huidige systeem met een maximum aantal af te leveren stuks per product.  

  Lees verder
 • Statement Welland over Brexit

  Welland importeert haar stomamaterialen voor een belangrijk deel uit Engeland. De afgelopen jaren is veel gesproken en geschreven over de Brexit. Deze is op dit moment een feit. 

  Lees verder