Klant Contact Centrum: T +31 88 667 0066

Gebruiker aan het woord

Mevrouw H. V. uit T. heeft sinds mei 2020 een colostoma en is geopereerd in UZL:

“Aanvankelijk gebruikte ik een 2-delig systeem. De eerste dagen thuis werd ik ondersteund door een thuisverpleegkundige. Na een lekkage besloot ik om zelf mijn stomamateriaal te vervangen. Dit ging mij prima af, ik was dus snel zelfstandig met het verzorgen van mijn stoma. In eerste instantie beviel mij het 2-delig systeem prima en kon ik mijn leven redelijk snel weer oppakken. Hierna volgde echter een periode waarin ik met meerdere lekkages te maken kreeg."

"Mijn stoma bleek wat verzonken, deze had bovendien de neiging om wat te kantelen. Inmiddels volgde ik op Social Media, met name Facebook, enkele stoma gerelateerde groepen. Zo kwam ik onder andere terecht bij Stichting Stomaatje, waarna ik van een stomadrager het advies kreeg om een proefpakket met Convex materiaal aan te vragen bij Welland. Hierop werd ik gebeld door een stomaverpleegkundige van Welland. In dit gesprek werd samen besloten om de Aurum convex 1-delige colozakjes te gaan proberen. Dit beviel vanaf het begin zeer goed."

"Ik ben zeer content met dit systeem en heb sinds het gebruik hiervan geen enkele lekkage meer gehad. De Manuka honing in de huidplaat zorgt er bovendien voor dat de huid in een uitstekende conditie is en blijft."

Gebruiker aan het woord