Klant Contact Centrum: T 0032 784 82872  *  WhatsApp (gratis): +31 630582369

Helaas geen VLAS congres in Belgie

Sinds 1 maart 2020 zijn wij, Welland Nederland, officieel distributeur van de Welland stoma opvangmaterialen voor België. Na op 25 september een hele mooie entree te hebben gemaakt richting stomadragers tijdens de dag van StomaVlaanderen, hadden wij 25 november 2021 rood omcirkeld in onze agenda: het VLAS congres!

Onze eerste echte kennismaking met de Vlaamse stomaverpleegkundigen zat er eindelijk aan te komen. Helaas heeft Corona opnieuw roet in het eten gegooid en is het VLAS congres geannuleerd.

Tijdens deze dag zouden wij een compleet nieuwe lijn stoma opvangmaterialen introduceren, namelijk Aurum Plus. Een productlijn met zwarte en zandkleurige stomazakjes en een nieuwe vorm huidplaat met de bekende 100% huidvriendelijke ingrediënten, incl. Manuka honing. Met goede en indrukwekkende casuistieken hadden wij de aandacht willen vestigen op ons super huidvriendelijke assortiment stoma opvangmaterialen.

Maar niet getreurd, de casuistieken zijn te downloaden via onze website en ook alle informatie over de Aurum Plus materialen is aanstaande. Maak snel kennis met de unieke Welland huidplaat waarmee huidproblematieken aangepakt kunnen worden: www.welland.be/voor-zorgprofessionals/casuistiek/

Robin Engels, Directeur Welland Nederland BV

Helaas geen VLAS congres in Belgie