Klant Contact Centrum: T 0032 784 82872  *  WhatsApp (gratis): +31 630582369

Klantenservice

Bij Welland zijn persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijke kernwaarden. Wij streven er naar de best mogelijke service te bieden aan stomadragers en zorgprofessionals. 

Klant Contact Centrum

Heeft u als stomadrager of zorgprofessional vragen en/of opmerkingen over onze producten en/of diensten, dan kunt u terecht bij de medewerkers van ons Klant Contact Centrum. U kunt bij hen o.a. terecht voor vragen over onze producten en voor het aanvragen van proefmateriaal. Onze medewerkers zijn maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: +32-(0)784 82872 en via het e-mailadres: info@welland.be. 

Klachten

Indien u onverhoopt klachten ervaart met onze producten, kunt u deze ook melden via ons Klant Contact Centrum. Wij nemen klachten direct in behandeling en proberen samen met de stomadrager en/of zorgprofessional spoedig een passende oplossing te vinden. Eventueel wordt het Welland Service Team ingeschakeld. 

Contactformulier

Voor vragen, advies, informatie en/of klachten kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. U zult zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Vergeet daarom niet om uw telefoonnummer of e-mailadres volledig in te vullen.    

Telefoon